16.07. oli Pärke 2. eluaasta sünnipäev. Pidasime väikeste sõpradega sünnipäeva Eestis juba ette ära, seega Gruusias tähistasime seda vaid kolmekesi vaikselt.

Pärke esimene korralik annus suhkrut. Ta muidugi ei jõudnud ära oodata kuni saaks tükikekse koogist juba enda taldrikule. Minu õnneks sortis ta koogist välja puuviljad ja pärlikestest nonparellid.

Ühel meie naabritest on aga kohvik/tordipood. Ma ei suutnud ennast muidugi tagasi hoida ja andsin Pärke sünnipäevaks tellimuse sisse. Kõige väiksem tort, vaid meile kolmele, aga siiski kaunis tütarlapselik ja armas. Ja tulemus siis selline imeline “väikene” iludus, kuhu ei raatsinud nuga sugugi mitte sisse panna.

Kõige ägedama tekstiga kohvik, mida ma näinud olen. Iga kord kui seal käime tahaks seda pildistada ja jagada… 😀

Mõned külalistest on seda tordi osa juba teadnud ja kasutanud, aga kes veel ei teadnud, siis nüüd on see teadvustuse hetk. Seega, kes on meie juurde või Kutaisisse tulemas ja sooviks mõnda erilist sündmust tähistada või kedagi hoopis üllatada koogikesega, siis andke meile teada ja organiseerime vastavalt teie soovile (pilt, sisu, tekst jne) tordi. Hind on, võrreldes Eestiga, soodsam ca 50-150GEL, sõltub suurusest ja soovist.

Iga detail imseliselt paigas. Jumalik kunstiteos!