Pärast seda, kui olime otsutanud, et kass jääb meiega. Või noh me leppisime olukorraga, et meie kolisime tema majja, käisime külas ka kohalikus loomakliinikus ja tema steriliseerimiseks pidime tagasi tulema 7 päeva pärast. Natukene on nüüd sellest 7 päevast üle.. 😀  🫣 Täpsemalt vist kaks kasside jooksuaega vähemalt. Kui siin ennustajaid on olnud palju, et nüüd on kass ikkagi tiine ja meie ise siin proovinud mõelda, et mis saabki kui on kassipojad ja nii edasi.

Kui nüüd Gruusiasse tagasi jõudsime ja selgus, et kassil on taaskord jooksuaeg, siis sai tehtud kindel otsus, et enam Jumalale lootma ei jää ja kasutame siiski meditsiini. Otsusest muidugi paar nädalat edasi, kui terve aed/garaaž/rõdu oli jälle isaseid kasse ja kassikusehaisu täis jõudsime tegudeni.

Pakkisime kassi autosse ja andsime ta loomakliinikule üle. Kliiniku esimene osa oli muutumas mõnusast ooteruumist väikesekes poekeseks ja mõne hetke pärast nägimegi juba tuttavat arsti. Ütlesin, et oleks vaja kass steriliseerida. Andis vastuse, et saab tehtud. Küsis, et kas tahame ta pärast oppi koju viia või jääb neile jälgimisse? Muidugi valisime lihtsama tee, las jääb neile jälgimisse. Iisu oli meie peale väga solvunud ja segaduses, et kuhu me ta jälle tõime ja miks igast kutsikad ta ümber hauguvad ja miks ta kuskile puuri kinni topiti.

Solvunud Iisu.

Üks assistentidest küsis, et kas teate ka üldse palju maksma läheb? Vastasime, et ei aga tahaks teada küll. Seepeale andis ta meile arve, mille peale ehmatasime ikkagi korralikult ära ja oma peas analüüsisin hoolega, kui ateist ma ikka olen ja äkki oleks mõistlik ikkagi uskuma hakata neid kõrgemaid jõude. Sellegi poolest tasusime arve 215GEL ja jätsime kassiga üheks ööks hüvasti. Arves siis arsti visiit, ööbimine kliinikus ja operatsioon ise, ehk siis 78€. Oleksime suurima hea meelega selle raha investeerinud pigem uutesse voodipesudesse või lisanud diivanifondi, aga mis seal ikka, kui me tahame tema majas elada peame leppima ka tema kulutustega.

Loomakliiniku arve.

Järgmine päev, pärast lõunat läksime talle järele. Oli teine veel pisut uimane ja natukene kräunus, käpake sidemes. Natukene isegi kahtlesin, kas talle eelmisel päeval oli operatsioon tehtud, aga noh kaasa ta meile sealt anti nüüd toimetab jälle õnnelikult ringi, küll väga ettevaatlikult.

Ühesõnaga ka kassi püüdlused meid usku keerata ei õnnestunud.

Kes ei tea või ei mäleta meie esimest käiku loomaarstile, siis saab lugeda siit: https://kutaisiguesthouse.com/?p=1970